Subaru Announces Pricing On 2021 Legacy And Outback Models with HD Radio


Theo tin Subaru of America hay prnewswire.com
Subaru công bố giá trên các mẫu xe Legacy và Outback năm 2021
– Đèn pha LED phản hồi chỉ đạo hiện tiêu chuẩn trên tất cả các cấp độ trang trí

– Tiêu chuẩn nhắc nhở thắt lưng an toàn cho hành khách phía trước và phía sau

– Nhắc nhở hàng ghế sau được thêm vào danh sách các tính năng an toàn tiêu chuẩn

– Giá khởi điểm kế thừa: $ 22.895

– Giá khởi điểm hẻo lánh: $ 26,795

CAMDEN, New Jersey

Ngày 6 tháng 8 năm 2020

Subaru of America, Inc hôm nay đã công bố giá của chiếc sedan Legacy và Outback SUV đời 2021 bắt đầu lần lượt là 22.895 USD và 26.795 USD. Cả hai mẫu xe đều có được các tính năng an toàn tiêu chuẩn mới bao gồm đèn pha LED phản hồi chỉ đạo; Lời nhắc thắt dây an toàn cho hành khách cũng như lời nhắc hàng ghế sau. Legacy và Outback vẫn có giá cạnh tranh chỉ tăng 150 đô la so với năm trước và sẽ đến tay các nhà bán lẻ Subaru vào tháng 10.

Giờ đây là tiêu chuẩn trên tất cả các cấp độ trang trí, đèn pha LED phản hồi lái (chùm sáng thấp và cao) để cải thiện tầm nhìn khi lái xe vào ban đêm. Hệ thống đèn pha phản ứng lái hướng chùm đèn pha theo hướng xe đang di chuyển trên đường cong.

Với nỗ lực ngăn trẻ em và / hoặc vật nuôi quấn vào người, Giờ đây Nhắc nhở hàng ghế sau (Rear Seat Reminder) là tiêu chuẩn trên tất cả các phiên bản Legacy và Outback. Hệ thống nhắc người lái kiểm tra khu vực hàng ghế sau trước khi ra khỏi xe.

Cũng mới trong năm, Nhắc nhở thắt dây an toàn (Seat Belt Reminder) tiêu chuẩn phát hiện hành khách ở vị trí ghế trước và / hoặc phía sau và đưa ra cảnh báo bằng âm thanh và hình ảnh nếu họ chưa thắt dây an toàn.

2021 Subaru Legacy

Legacy 2021 có sẵn trong sáu cấp độ trang trí: Cơ sở, Cao cấp, Thể thao và Giới hạn, Giới hạn XT và XT Touring. Giá của Legacy bắt đầu từ 22.895 đô la, chỉ tăng 150 đô la so với năm trước.

Legacy Base được trang bị hệ dẫn động 4 bánh toàn thời gian đối xứng của Subaru tiêu chuẩn và Hệ thống đo mô-men xoắn chủ động và được trang bị động cơ SUBARU BOXER® 2,5 lít. Động cơ hút khí tự nhiên sản sinh công suất 182 mã lực và mô-men xoắn 176 lb-ft, kết hợp với hộp số Lineartronic® CVT (hộp số biến thiên liên tục) tiêu chuẩn với chế độ sang số tay 8 cấp và công tắc điều khiển chuyển số trên vô lăng.

Công nghệ Hỗ trợ Người lái Subaru EyeSight® từng đoạt giải thưởng là tiêu chuẩn trên tất cả các cấp độ trang trí. EyeSight bao gồm Hệ thống Kiểm soát Hành trình Thích ứng Nâng cao (AACC) với Định tâm làn đường. Tính năng an toàn hoạt động kết hợp với AACC để hỗ trợ định tâm xe SUV trong làn đường di chuyển.

Legacy đi kèm với một danh sách phong phú các tính năng tiêu chuẩn bao gồm cửa sổ chỉnh điện, khóa cửa, cửa nhiên liệu và gương cũng như cổng đầu vào USB kép ở bảng điều khiển trung tâm phía trước. Hệ thống an ninh tiêu chuẩn bao gồm nhập cảnh không cần chìa khóa từ xa. Ngoài ra, Base còn được trang bị hệ thống Đa phương tiện 7,0 inch kép SUBARU STARLINK ™ có tính năng Apple CarPlay ™, Android ™ Auto và điện thoại rảnh tay Bluetooth® và kết nối truyền phát âm thanh.

Gói bánh xe hợp kim có sẵn với giá MSRP là 350 đô la. Với giá trị bán lẻ 1.000 USD, gói bánh xe 17 inch được giảm giá đáng kể cho khách hàng.

Bắt đầu từ 25.145 đô la, Legacy Premium 2021 cũng chỉ tăng 150 đô la. Các nâng cấp trên phiên bản cơ sở bao gồm Gói thời tiết, vô-lăng bọc da, hệ thống điều hòa khí hậu tự động hai vùng và ghế lái chỉnh điện 10 hướng. Hai cổng sạc USB bổ sung được bao gồm ở phần phía sau của bảng điều khiển trung tâm. Premium có tiêu chuẩn với STARLINK Multimedia Plus 11,6 inch kiểu máy tính bảng. Màn hình thông tin trung tâm cung cấp các điều khiển cảm ứng trực tiếp cho đa phương tiện, HVAC và cài đặt xe.

Premium cũng giới thiệu một màu ngoại thất hoàn toàn mới: Màu đồng sáng chói. Màu mới có thể được kết hợp với nội thất trắng ngà hoặc đen.

Hai Gói tùy chọn có sẵn cho Premium mà không tăng giá so với năm trước. Gói đầu tiên bao gồm Truy cập không cần chìa khóa với Khởi động bằng Nút bấm, Đèn sương mù LED và Phát hiện Điểm mù với Hỗ trợ Chuyển làn và Cảnh báo Giao thông phía sau. MSRP chỉ là $ 1,000. Gói thứ hai bổ sung Power Moonroof và Điều hướng đa phương tiện STARLINK 11,6 inch do TomTom® cung cấp với giá MSRP là 2,595 đô la.

Subaru Legacy Sport 2021 có giá khởi điểm 27.095 USD và nâng cấp trang trí Cao cấp với bánh xe 18 inch kiểu dáng thể thao độc đáo được sơn màu đen; lưới tản nhiệt phía trước kiểu thể thao; trang trí rocker màu thân xe và cánh lướt gió cốp; Đèn sương mù LED; gương ngoại thất màu đen pha lê Silica hoàn thiện; và ghế bọc màu xám than độc đáo với chỉ khâu tương phản màu đỏ đậm.

Legacy Sport cung cấp gói tùy chọn có sẵn với hệ thống Định hướng Đa phương tiện STARLINK 11,6 inch; Cửa sổ trăng điện; Phanh tự động ngược; và Phát hiện điểm mù với Hỗ trợ chuyển làn và Cảnh báo phương tiện cắt ngang phía sau. MSRP vẫn là $ 2,245.

Legacy Limited 2021, với giá khởi điểm 29.895 USD bổ sung thêm các tính năng sang trọng bao gồm bọc da đục lỗ; lưng ghế sau có sưởi; cửa hàng A / C phía sau; và Truy cập không cần chìa khóa với Khởi động bằng nút bấm. Các công nghệ hỗ trợ người lái tiêu chuẩn bao gồm phanh tự động khi lùi và phát hiện điểm mù với hỗ trợ chuyển làn và cảnh báo phương tiện cắt ngang phía sau.

Limited cung cấp một gói tùy chọn duy nhất bao gồm Hệ thống Giảm thiểu Mất tập trung DriverFocus®, Hệ thống Điều hướng Đa phương tiện STARLINK 11,6 inch, Hệ thống âm thanh cao cấp Harman Kardon®; Cửa sổ trăng chỉnh điện và Vô lăng sưởi. MSRP có cùng mức giá với năm trước là $ 2,045.

Với giá 34.445 đô la, Legacy Limited XT tăng áp chỉ tăng 250 đô la cho năm mô hình 2021. Cùng với động cơ BOXER 2,4 lít turbo nâng cấp, Limited XT được bổ sung các tính năng bao gồm: Power Moonroof; Tay lái có sưởi; Điều hướng Đa phương tiện STARLINK 11,6 inch có hệ thống âm thanh cao cấp Harman Kardon; và DriverFocus.

Legacy Touring XT có giá 36.145 USD, tăng 250 USD so với năm trước. Phần đầu xe được xây dựng dựa trên Limited XT và bổ sung thêm Màn hình quan sát phía trước 180 độ và bọc da Sierra Tan Nappa.

Subaru Outback 2021

Outback 2021 mang đến sự kết hợp tối ưu giữa khả năng SUV và khả năng lái và vận hành như xe hơi với Hệ dẫn động bốn bánh đối xứng Subaru tiêu chuẩn, Hệ thống đo mô-men xoắn chủ động, Kiểm soát động lực học và X-MODE với Kiểm soát đổ đèo. Khoảng sáng gầm xe 8,7 inch của tất cả các mẫu Outback đều lớn hơn nhiều mẫu SUV.

Đối với năm 2021, Outback được cung cấp ở các mẫu Base, Premium, Limited, Touring, Onyx Edition XT, Limited XT và Touring XT.

Outback (Cơ sở) được trang bị tốt bắt đầu ở mức giá định hướng là $ 26,795, chỉ tăng $ 150 so với năm trước. Cơ sở đi kèm với một danh sách phong phú các tính năng tiêu chuẩn bao gồm cửa sổ chỉnh điện, khóa cửa, cửa nhiên liệu và gương cũng như cổng đầu vào USB kép ở bảng điều khiển trung tâm phía trước.

Ngoài ra, Base còn bao gồm hệ thống Đa phương tiện 7,0 inch STARLINK kép có màn hình cảm ứng 7 inch phía trên với các nút điều khiển âm thanh và màn hình 7 inch phía dưới giúp truy cập hệ thống kiểm soát khí hậu và điều khiển EyeSight, X-MODE và các hệ thống xe khác. Hệ thống âm thanh đa phương tiện cung cấp AM / FM / HD Radio; Apple CarPlay ™ và Android ™ Auto; Kết nối điện thoại rảnh tay và âm thanh Bluetooth®.

Có giá từ 29.045 đô la, Outback Premium chỉ tăng 150 đô la so với năm trước. Bản Premium bao gồm tất cả các trang bị tiêu chuẩn từ bản Base và thêm một số tính năng bao gồm Gói mọi thời tiết, vô-lăng bọc da, hệ thống điều hòa khí hậu tự động hai vùng; Ghế lái chỉnh điện 10 hướng và hai cổng sạc USB ở phần sau của bảng điều khiển trung tâm. Premium cũng nâng cấp lên STARLINK Multimedia Plus 11,6 inch.

Màu ngoại thất mới, Brilliant Bronze Metallic, có sẵn bắt đầu với cấp độ trang trí Cao cấp.

Có hai Gói tùy chọn có sẵn cho Premium. Đầu tiên bao gồm Cổng sau điện thoại rảnh tay; Truy cập không cần chìa khóa với Khởi động bằng nút bấm; và Phát hiện điểm mù với Hỗ trợ chuyển làn và Cảnh báo phương tiện cắt ngang phía sau. MSRP vẫn ở mức 1.400 đô la. Gói thứ hai có thêm Power Moonroof và Điều hướng đa phương tiện STARLINK 11,6 inch với giá MSRP là 2.995 USD.

Với giá từ $ 35.145, Outback Onyx Edition XT chỉ tăng $ 250 so với năm trước. Thành viên mới nhất của gia đình Outback bao gồm tất cả các tính năng tiêu chuẩn từ Premium cùng với động cơ SUBARU BOXER® tăng áp 2,4 lít, Cổng nguồn rảnh tay, Màn hình quan sát phía trước 180 độ, Chế độ kép X-MODE và đầy đủ- cỡ lốp dự phòng. Chiếc SUV chắc chắn cũng đạt tiêu chuẩn với các chi tiết ngoại thất hoàn thiện màu đen độc đáo, la-zăng hợp kim 18 inch và huy hiệu, cũng như nội thất hai tông màu xám độc quyền với ghế bọc bằng vật liệu StarTex® bền.

Một Gói tùy chọn duy nhất bao gồm Cửa sổ trời điện, Đa phương tiện STARLINK 11,6 inch với Điều hướng và Phanh Tự động Ngược có sẵn với giá 1.845 đô la.

Outback Limited được bổ nhiệm tốt tăng $ 150 danh nghĩa trong 20 triệuY lên $ 33.595. Phiên bản Limited được xây dựng từ phiên bản Premium với các tính năng bổ sung bao gồm ghế bọc da đục lỗ; lưng ghế sau có sưởi; cửa hàng A / C phía sau; và Truy cập không cần chìa khóa với Khởi động bằng nút bấm. Các công nghệ hỗ trợ người lái tiêu chuẩn bao gồm phanh tự động khi lùi và phát hiện điểm mù với hỗ trợ chuyển làn và cảnh báo phương tiện cắt ngang phía sau.

Gói tùy chọn bao gồm Cửa sổ trăng điện, Vô lăng sưởi, Đa phương tiện STARLINK 11,6 inch với Điều hướng, hệ thống âm thanh cao cấp Harman Kardon và DriverFocus. MSRP, ở mức 2.045 đô la, so với năm trước.

Với giá 37.995 đô la, chiếc Outback Limited XT 2021 tăng áp tăng 250 đô la so với 20 triệu năm. Cùng với động cơ BOXER tăng áp 2,4 lít nâng cấp, Outback Limited XT bổ sung thêm các tính năng bao gồm Cửa sổ trăng điện, Vô lăng sưởi, Điều hướng Đa phương tiện STARLINK 11,6 inch, Hệ thống âm thanh cao cấp Harman Kardon và Hệ thống Giảm thiểu Mất tập trung DriverFocus.

Outback Touring có giá 37.495 USD, chỉ tăng 150 USD. Mức trang trí hàng đầu bao gồm tất cả các thiết bị tiêu chuẩn của Limited cộng với Màn hình quan sát phía trước 180 độ; gương gập điện tự động; Vô lăng có sưởi và Ghế thông gió. Chiếc Touring được trang trí bằng những điểm nhấn bên ngoài và nội thất độc quyền và bọc da Nappa màu nâu Java chính hãng trong toàn bộ nội thất.

Outback Touring XT có giá 39.945 USD, chỉ 250 USD so với MSRP 20 triệu USD, đi kèm với tất cả các trang bị tiêu chuẩn của Touring và thêm động cơ BOXER 2,4 lít tăng áp.

Outback và Legacy được sản xuất tại Subaru of Indiana Automotive (SIA) ở Lafayette, Indiana cùng với Ascent và Impreza.

Legacy
Điểm đến & Giao hàng là $ 925 cho Kế thừa và có thể thay đổi ở các trạng thái sau: CT, HI, MA, ME, NH, NJ, NY, RI và VT. D&D là $ 1,075 cho các nhà bán lẻ ở Alaska.

Outback
Điểm đến & Giao hàng là $ 925 cho Kế thừa và có thể thay đổi ở các trạng thái sau: CT, HI, MA, ME, NH, NJ, NY, RI và VT. D&D là $ 1,075 cho các nhà bán lẻ ở Alaska.Subaru Announces Pricing On 2021 Legacy And Outback Models
– Steering Responsive LED Headlights now standard across all trim levels

– Front and Rear Passenger Seat Belt Reminder standard

– Rear Seat Reminder added to list of standard safety features

– Legacy starting price: $22,895

– Outback starting price: $26,795

CAMDEN, N.J., Aug. 6, 2020 /PRNewswire/ — Subaru of America, Inc. today announced pricing on the 2021 Legacy sedan and Outback SUV, starting at $22,895 and $26,795 respectively. Both models gain new standard safety features including Steering Responsive LED headlights; Passenger Seat Belt Reminder as well as a Rear Seat Reminder. The Legacy and Outback remain competitively priced with only a $150 increase from the previous model year and arrive at Subaru retailers in October.

Now standard on all trim levels, Steering Responsive LED headlights (low and high beam) for improved visibility when driving at night. The Steering Responsive Headlight system aims the headlight beams in the direction the vehicle is traveling on curved roads.

In an effort to prevent child and/or pet entrapment, a Rear Seat Reminder is now standard on all Legacy and Outback trims. The system reminds the driver to check the rear seat area before exiting the vehicle.

Also new for the year, a standard Seat Belt Reminder detects passengers in the front and/or rear seating position and gives an audible and visual warning if their seatbelt has not been fastened.

2021 Subaru Legacy

The 2021 Legacy is available in six trim levels: Base, Premium, Sport, and Limited, Limited XT and Touring XT. Pricing on the Legacy starts at $22,895 just a $150 increase from the previous year.

The Legacy Base is equipped with standard Subaru Symmetrical All-Wheel Drive and Active Torque Vectoring and is powered by the 2.5-liter SUBARU BOXER® engine. The naturally aspired engine produces 182 hp and 176 lb-ft of torque and is paired with a standard Lineartronic® CVT (continuously variable transmission) with 8-speed manual shift mode and steering wheel paddle shift control switches.

The award-winning Subaru EyeSight® Driver Assist Technology is standard on all trim levels. EyeSight includes Advanced Adaptive Cruise Control (AACC) with Lane Centering. The safety feature works in conjunction with AACC to assist with centering the SUV within the travel lane.

The Legacy comes with an extensive list of standard features including power windows, door locks, fuel door, and mirrors as well as dual USB input ports in the front center console. The standard security system includes remote keyless entry. Additionally, the Base comes well-equipped with the SUBARU STARLINK™ dual 7.0-inch Multimedia system that features Apple CarPlay™, Android™ Auto, and Bluetooth® hands-free phone and audio streaming connectivity.

An Alloy Wheel Package is available for an MSRP of $350. With a retail value of $1,000, the 17-inch wheel package is discounted significantly for customers.

Starting at $25,145 the 2021 Legacy Premium also increases just $150. Upgrades over the Base trim include All-Weather Package, leather-wrapped steering wheel, dual-zone automatic climate control system and a 10-way power driver seat. Two additional USB charging ports are included in the rear section of the center console. The Premium comes standard with the tablet-style 11.6-inch STARLINK Multimedia Plus. The center information display offers direct touch controls for multimedia, HVAC, and vehicle settings.

The Premium also introduces an all-new exterior color: Brilliant Bronze Metallic. The new color can be paired with either ivory or black interior.

Two Option Packages are available for the Premium with no price increase from the previous year. The first package includes Keyless Access with Push-Button Start, LED fog lights and Blind Spot Detection with Lane Change Assist and Rear Cross Traffic Alert. The MSRP is only $1,000. The second package adds a Power Moonroof and STARLINK 11.6-inch Multimedia Navigation powered by TomTom® for an MSRP of $2,595.

The 2021 Subaru Legacy Sport starts at $27,095 and upgrades the Premium trim with unique 18-inch sport-styled wheels in black finish; sport-type front grille; body color rocker trim and trunk spoiler; LED fog lights; exterior mirrors in Crystal Black Silica finish; and unique charcoal gray upholstery with bold red contrast stitching.

The Legacy Sport offers an available option package with the STARLINK 11.6-inch Multimedia Navigation system; Power Moonroof; Reverse Automatic Braking; and Blind-Spot Detection with Lane Change Assist and Rear Cross-Traffic Alert. The MSRP is still $2,245.

The 2021 Legacy Limited, with a starting price of $29,895 adds luxury features including perforated leather-trimmed upholstery; heated rear seat backs; rear A/C outlets; and Keyless Access with Push-Button Start. Standard driver assist technologies include Reverse Automatic Braking and Blind-Spot Detection with Lane Change Assist and Rear Cross-Traffic Alert.

The Limited offers a single option package that includes the DriverFocus® Distraction Mitigation System, STARLINK 11.6-inch Multimedia Navigation system, Harman Kardon® premium audio system; Power Moonroof and Heated Steering Wheel. The MSRP is the same price as the previous year at $2,045.

At $34,445, the turbo-charged Legacy Limited XT increases by only $250 for 2021 model year. Along with the upgraded 2.4-liter turbo BOXER engine, the Limited XT adds features including: Power Moonroof; Heated Steering Wheel; STARLINK 11.6-inch Multimedia Navigation featuring a Harman Kardon premium audio system; and DriverFocus.

The Legacy Touring XT is priced at $36,145, a $250 increase from the previous year. The top trim builds on the Limited XT and adds a 180-degree Front View Monitor and a Sierra Tan Nappa Leather upholstery.

2021 Subaru Outback

The 2021 Outback delivers the optimal blend of SUV capability and car-like ride and handling with standard Subaru Symmetrical All-Wheel Drive, Active Torque Vectoring, Vehicle Dynamics Control and X-MODE with Hill Descent Control. The 8.7 inches of ground clearance for all Outback models is greater than that in many SUVs.

For 2021, Outback is offered in Base, Premium, Limited, Touring, Onyx Edition XT, Limited XT and Touring XT models.

The well-equipped Outback (Base) starts at a value driven price of $26,795, only a $150 increase over the previous year. The Base comes with an extensive list of standard features including power windows, door locks, fuel door, and mirrors as well dual USB input ports in the front center console.

Additionally, the Base includes the STARLINK dual 7.0-inch Multimedia system featuring an upper 7-inch touchscreen with audio controls, and lower 7-inch screen that accesses the climate control system and controls for EyeSight, X-MODE, and other vehicle systems. The multimedia system audio offers AM/FM/HD Radio; Apple CarPlay™ and Android™ Auto; Bluetooth® hands-free phone and audio streaming connectivity.

Priced from $29,045, the Outback Premium increases by just $150 over the prior year. The Premium includes all the standard equipment from the Base and adds several features including the All-Weather Package, leather-wrapped steering wheel, dual-zone automatic climate control system; 10-way power driver seat, and two USB charging ports in the rear section of the center console. The Premium also upgrades to the 11.6-inch STARLINK Multimedia Plus.

The new exterior color, Brilliant Bronze Metallic, is available starting with the Premium trim level.

There are two Option Packages available for the Premium. The first includes Hands-Free Power Rear Gate; Keyless Access with Push-Button Start; and Blind-Spot Detection with Lane Change Assist and Rear Cross-Traffic Alert. The MSRP remains at $1,400. The second package adds a Power Moonroof and the STARLINK 11.6-inch Multimedia Navigation for an MSRP of $2,995.

Priced from $35,145 the Outback Onyx Edition XT increases just $250 from the previous year. The newest member of the Outback family includes all the standard features from the Premium plus the 2.4-liter turbo SUBARU BOXER® engine, Hands-Free Power Gate, 180-Degree Front View Monitor, Dual-Mode X-MODE, and a full-size spare tire. The rugged SUV also comes standard with unique black-finish exterior elements, 18-inch alloy wheels and badging, as well as an exclusive gray two-tone interior with seats wrapped in durable StarTex® material.

A single Option Package including a Power Moonroof, STARLINK 11.6-inch Multimedia with Navigation, and Reverse Automatic Braking is available for $1,845.

The well-appointed Outback Limited increases a nominal $150 over the 20MY to $33,595. The Limited builds from the Premium trim with additional features including perforated leather-trimmed upholstery; heated rear seat backs; rear A/C outlets; and Keyless Access with Push-Button Start. Standard driver assist technologies include Reverse Automatic Braking and Blind-Spot Detection with Lane Change Assist and Rear Cross-Traffic Alert.

An Option Package includes Power Moonroof, Heated Steering Wheel, STARLINK 11.6-inch Multimedia with Navigation, Harman Kardon premium audio system, and DriverFocus. The MSRP, at $2,045, carries over from the previous year.

At $37,995, the turbo-charged 2021 Outback Limited XT increases $250 over the 20MY. Along with the upgraded 2.4-liter turbo BOXER engine, Outback Limited XT adds features including Power Moonroof, Heated Steering Wheel, STARLINK 11.6-inch Multimedia Navigation, Harman Kardon premium audio system, and DriverFocus Distraction Mitigation System.

The Outback Touring is priced at $37,495, an increase of just $150. The top-of-the-line trim level includes all the standard equipment of the Limited plus the 180-Degree Front View Monitor; automatic power-folding mirrors; Heated Steering Wheel and Ventilated Seats. The Touring is adorned with exclusive exterior and interior accents and genuine Java Brown Nappa Leather upholstery throughout the interior.

The Outback Touring XT is priced at $39,945, just $250 over the 20MY MSRP, and comes with all the standard equipment of the Touring and adds the 2.4-liter turbocharged BOXER engine.

The Outback and Legacy are built at Subaru of Indiana Automotive (SIA) in Lafayette, Indiana along with the Ascent and Impreza.

2021 Legacy

Model/Trim

Transmission

Applicable
Option Code

MSRP

MSRP +
Destination
and Delivery

Legacy

CVT

01, 02

$22,895

$23,820

Legacy Premium

CVT

11, 13, 15

$25,145

$26,070

Legacy Sport

CVT

21, 27

$27,095

$28,020

Legacy Limited

CVT

31, 34

$29,895

$30,820

Legacy Limited XT

CVT

32

$34,445

$35,370

Legacy Touring XT

CVT

41

$36,145

$37,070

 

  1. 2021 Legacy Option Packages

Code

Description

MSRP

01, 11, 21, 31, 32, 41

Standard Model

N/A

02

Alloy Wheel Package

$350

13

Blind-Spot Detection w/ Rear Cross-Traffic Alert + Keyless Access & Push-Button Start + LED Fog lights

$1,000

15

Blind-Spot Detection w/ Rear Cross-Traffic Alert + Keyless Access & Push Button Start + LED Fog lights + Power Moonroof + 11.6-inch Multimedia Navigation System

$2,595

27

Blind-Spot Detection w/ Rear Cross-Traffic Alert + Power Moonroof + Reverse Automatic Braking + 11.6-inch Multimedia Navigation System

$2,245

34

Power Moonroof + 11.6-inch Multimedia Navigation System + Heated Steering Wheel + Driver Focus (Distraction Mitigation System)

$2,045

Destination & Delivery is $925 for Legacy and may vary in the following states: CT, HI, MA, ME, NH, NJ, NY, RI and VT. D&D is $1,075 for retailers in Alaska.

2021 Outback

Model/Trim

Transmission

Applicable
Option Code

MSRP

MSRP +
Destination
and Delivery

Outback

CVT

’01

$26,795

$27,845

Outback Premium

CVT

11, 13, 15

$29,045

$30,095

Outback Limited

CVT

31, 34

$33,595

$34,645

Outback Touring

CVT

41

$37,495

$38,545

Outback Onyx Edition XT

CVT

21, 22

$35,145

$36,195

Outback Limited XT

CVT

32

$37,995

$39,045

Outback Touring XT

CVT

41

$39,945

$40,995

 

2021 Outback Option Packages

Code

Description

MSRP

01, 11, 21, 31, 32, 41

Standard Model

N/A

13

Blind-Spot Detection w/ Rear Cross-Traffic Alert + Keyless Access & Push-Button Start + Hands-Free Power Rear Gate

$1,400

15

Blind-Spot Detection w/ Rear Cross-Traffic Alert + Keyless Access & Push Button Start + Hands-Free Power Rear Gate + Power Moonroof + 11.6-inch Multimedia Navigation System

$2,995

22

Power Moonroof + 11.6-inch Multimedia Navigation System + Reverse Automatic Braking

$1,845

34

Power Moonroof + Heated Steering Wheel + 11.6-inch Multimedia Navigation System + Driver Focus

$2,045

Destination & Delivery is $1,050 for Outback and may vary in the following states: CT, HI, MA, ME, NH, NJ, NY, RI and VT. D&D is $1,200 for retailers in Alaska.

About Subaru of America, Inc.

Subaru of America, Inc. (SOA) is a wholly owned subsidiary of Subaru Corporation of Japan. Headquartered at a zero-landfill office in Camden, N.J., the company markets and distributes Subaru vehicles, parts and accessories through a network of more than 630 retailers across the United States. All Subaru products are manufactured in zero-landfill production plants and Subaru of Indiana Automotive, Inc. is the only U.S. automobile production plant to be designated a backyard wildlife habitat by the National Wildlife Federation. SOA is guided by the Subaru Love Promise, which is the company’s vision to show love and respect to everyone, and to support its communities and customers nationwide. Over the past 20 years, SOA has donated more than $190 million to causes the Subaru family cares about, and its employees have logged more than 40,000 volunteer hours. As a company, Subaru believes it is important to do its part in making a positive impact in the world because it is the right thing to do. For additional information visit media.subaru.com. Follow us on Facebook, Twitter, and Instagram.

Dominick Infante
Director, Corporate Communications
856.488.8615
dinfante@subaru.com

Jessica Tullman
Product Communications
310.352.4400
jtullman@subaru.com

Charles Ballard
Product & Technology Communications
856.488.8759
cballard@subaru.com

SOURCE Subaru of America, Inc.

Related Links

http://www.subaru.com/https://www.prnewswire.com/news-releases/subaru-announces-pricing-on-2021-legacy-and-outback-models-301107876.html

Leave a Reply